dianetCruises met dialyse! Als uitbreiding op ons aanbod van cruises met zorgbegeleiding organiseren cruises waar dialyse aan boord mogelijk is. 

Bekijk hier de mogelijkheden www.carias.nl

Speciale voorzieningen voor speciale gasten

carias tekstbeeldmerk fc rgb2

Carias - Zorg op zee is een uniek onderdeel binnen Dock C CruisePartners. Carias - Zorg op Zee verzorgt een voorspoedige, comfortabele en betrouwbare cruise voor al haar gasten. Dat betekent dat wij gasten met een mobiliteitsbeperking en/of zorgbehoefte van harte welkom heten aan boord van één van de rederijen die wij vertegenwoordigen. Uiteraard inventariseren wij vooraf welke mogelijkheden er voor u zijn en welke cruise het beste bij u past. Afhankelijk van de zorg, die u tijdens een reis op zee nodig heeft, ontvangt u het aanbod. Dit kan bestaan uit een begeleide groepsreis, waarop zorgbegeleiding mee gaat of een individuele cruise in een aangepaste hut, waarbij geen zorg aan boord geleverd wordt.

Zorgeloos op cruise

Carias - Zorg op Zee wordt gedreven door een enthousiast team, dat de puntjes op de i zet. Bij ons gaat service en informatieverstrekking verder. Door positieve aanbevelingen van gasten die al eerder met ons op cruise zijn geweest, ontdekken steeds meer reisliefhebbers de meerwaarde van Carias.

 

Nieuwsbrief

Kunnen wij u helpen met het vinden van een cruise?

Meldt u aan en blijf op de hoogte van de nieuwste aanbiedingen. Ontvang € 25 korting bij uw eerstvolgende boeking! (Geldt niet voor reeds gemaakte boekingen.)


Joomla Extensions powered by Joobi